120526

Den 26 maj 2012 kommer alltid vara n speciell dag. Dagen då det hände, dagen då det blev vi. Du och jag. Idag är det ett år sedan. Ett år, hand i hand.

Idag firande vi med grillning. Vädret var med oss till en början men sen fick vi bråttom hem. Mys med film å dajmtårta i soffan. Sånt är fint.


Vi skriver historia!

Har du någon gång reflekterat över att det vi gör idag kan ha stor betydelse om 200år. Idag har vi skrivit historia. För mig både personligt och ganska allmänt. Idag predikade jag nämligen för första gången. Ganska coolt faktiskt tycker jag. Som 16åring stod jag inför en ovanligt folkfylld kyrksal och berättade om Jesus och anden.

Något lite större är ändå kanske det att det igår togs beslut om det nya förbundets namn. Gemensam framtid har varit ett arbetsnamm för metodistkyrkan, baptistförbundet och Missionskyrkans gemensamma förbund. Nu är vi tillsammans på riktigt. Vi börjar skriva ny historia och lämna det gamla bakom oss alternativt bevarat det i hjärtat. För från och med nu går vi under namnet equmeniakyrkan! Hurra!


Möhippa

Kidnappning på vind. Ögonbindel till parken för picknick. Stereon på hög volym och Bollywooddans mitt på plats där bland lekande barn. Blindkörning till ordsbo för tapas, spa, film och massa spännande frågor och förklaringar som man ska ha på en möhippa. Lyckad dag, nöjd brud och träningsvärk idag. Som det ska vara!