Ger mig an en sån här lista...

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Rosa
färg 2: Grön
färg 3: Röd (älskar alla färger egentligen)

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Jajjemen
Fått ditt hjärta krossat: Eftersom att jag lever så måste jag faktiskt säga nej. Men livet är inte alltid lätt heller.

Träffat någon som förändrat ditt liv: Hm, alltså alla påverkar väl mig på sitt eget sätt så, ja.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja, men inte negativt
Kysst en kompis: Nepp. Här kör vi bara kindpussar!

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Håller på att ändra stavningen på Fritzon just nu faktiskt, det är felstavat till Fritzson i folkbokföringen..
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Oj, det minns jag inte.. var lite halvdöd efter en sen kväll i uggelbo innan, men släkten kom tror jag :)
Vilken tid vaknade du idag: Jag klev upp tio över sju.

Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: Allt! Men Gudstjänsten jag ska leda 12/2 kl11 i borgenkyrkan ser jag fram emot, be there!
Senaste gången du träffade din pappa: VId middagsbordet för typ 20min sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Oj, jag vet inte riktigt. Jag är inte precis perfekt, men det finns nån bra  mening med det ändå tror jag
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Yesbox!
Vad gör dig irriterad just nu: Att mitt element strular så jag fryser..
Långt eller kort: Beror väl på vad det gäller?
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag inte är blyg!

DIN FÖRSTA:
Operation: Oopererad
Piercing: Hål i öronen

Tatuering: Sån där som man sätter fast med en blöt svamp. Minns inte motiv men antagligen en blomma...
Bästa vän: Borde nog vara Lovisa under dagistiden
Sport: Första sport? Fotboll och ridning
Husdjur: Första egna Katt, Ludde hette han och blev påkört när jag var på hönö för första gången. Grät som tusan, minns till och med att morfar fick äta upp in sandwich... mer svar än frågan begärde hah.
Vaccination du minns: Stelkrampssprutan i 3/4an? 
Förälskelse: oj. måste vara han jag gifte mig med VARJE dag på dagis.. Minns knappt var han hette

Alkohol du drack: Pilsner

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögonen
Kortare eller längre: Längre 
Romantisk eller spontan: Oj, båda. Men romantisk.
Tatueringar eller piercingar: Inget hellst


DRÖM!

Någonting jag drömmer om är att mysa såhär:
Att ha en liiiite större variant av hund...
Såhär ser dem ut. Åh så härligt att ha några bisonoxar i hagen berdvid highländarna!
Snälla Gud ge mig några präriebisons! AMEN

Gah! :D

Jag är otroligt lycklig, det är liksom det jag mår bäst av. Men ändå har jag lite ångest, ganska mycket faktiskt. Jag ska väldigt snart välja gymnasium och jag vet inte vad jag ska välja. Jag tänker gå barn och fritidslinjen med inriktning pedagogiskt arbete (för att kunna bli dagmamma etc). I tierp tar dem bort BF till hösten så jag har inget annat val än att pendla. Frågan är då: Uppsala (katedral) eller Gävle (polhem)? Flera av er säger säkert att uppsala är bäst, helt klart. Uppsala är en studentstad och en av mina anledningar till att inte gå där. Jag är inte som alla andra så varför ska jag göra som alla andra? Däremot så är det svårare med tåg/buss att komma till Gävle. Fast jag trivs bättre i Gävle som stad. Tur att det är öppet hus så jag får ett litet smakprov. Men om du har några personliga åsikter om nån av skolorna så snälla kontakta mig för jag vill veta ALLT! Vill du inte kommentera så kan du maila mig på [email protected] TACK!

Good, God, Bien!

Gud är god.
Mina vänner är Goa.
Kladdkaka är gott.
Mina växthusbarn är de goaste ungarna i världen.
Mitt liv säger YeahYeah, Go!
Amen

Livet

Om nu någon skulle missat det så är jag bonde, en väldigt stolt sådan.
Min nya bakrundsbild. Bara för att skrämma bort oinbjudna... ;)
_
Alla dessa bilder är tagna nu på efteriddagen då jag var på promenad. Mitt sällskap ovan: Alice med Salis i famnen och Elton.

Meningen med livet

Samtal med Linda leder nästan alltid till något riktigt bra. Dagens konstaterande är
Meningen med livet- att betyda något för någon annan.
Klokt och bra!
Bless!

Däckbyte

Lite fel säsong kanske, men idag bytte jag faktiskt två däck på bilen. Jo, jag hade Bertil och Alice till hjälp men ändå. Muttermaskien och jag har inte varit kompisar förut men nu lämnar jag den aldrig. Vilken kvinna jag är alltså! På förmiddagen (på HK:n) gör jag en god pastagratäng med spenat och keso som gick hem i klassen. Och på kvällen byter jag däck på bilen. Med Gud kan jag allt! Puss!

En låt jag känner igen mig i...

http://www.youtube.com/watch?v=gnPXUhBpfDg
Människa- ur Tarzan

Music with love

Jag har sagt det och jag säger det igen. Frank Ådahl! Varje tom minut kan du lyssna, det är underbart! Som en fulldos Gud på en och samma gång! Så sök på spotify och youtube!

Flashback

HejHejHallå! Igår begav jag  mig efter körövningen till Evelin där dagen spenderats. Igår kväll kollade vi på "gamla" foton, bla min första design. Och vi skrattade
över hur dåliga vi var då. Men också tanken på hur mycket vi utvecklats. Väldigt kul att se ändå, alla utvecklas vi med åren.
Men nu tänker jag ge er en liten flashback på de gamla bilderna/designerna från förr. Foto och redigering av Evelin.
Lite pinsamt att jag knappt kommer ihåg vilka designer jag haft... Men två olika designer ovan.
Den här blev ingen design utan bara en fotoshot tillsammans Clara.
Den här headern hittar jag inte tyvärr, men du kanske minns om du är en gammal läsare. ;)
Från samma fotoshot som headern ovan. "Spökhandsbilden", en bra bild!
Tro det eller ej men denna fantastiska bild har JAG tagit! Hos Clara i somras.
Två bilder tagna av Clara i somras.
Se man på. Jag kan också fota Clara!
Jag har kinesöga, men de bjuder vi på!
Avslutar ett inlägg som inte blev som jag tänkte, lite snyggt med två bilder på mig och Evelin. Den sista var igår kväll! Puss!

Sekt eller Sanning

En väldigt intressant diskussion under våra lunchraster är religion. Tro. Från min klass är vi två som hänger i samma gäng även i kyrkan, jag och Gustav. Sånt vi får göra när vi umgås med Gud och alla goa vänner är bla:
  • Dansa, sporta och leka
  • Pyssla och spela spel
  • Kolla på film
  • Spela bingo
  • Sitta 6pers i en soffa för 3
  • Hoppa på kyrkbänkarna
  • Darta varann och lägga alla i en hög
  • Gråta och skratta så tårarna sprutar
  • Klä ut oss i olika teman och bli hop-parade tjej och kille
  • Utnyttja dagens avancerade teknik
  • Ha disco och beatchparty (beroende på årstid)
Att två gånger om året få njuta av den kärleken som dessa saker ger, åh, Det finns inget bättre! En fast och omfamnande frihetskänsla. Låter konstigt, men Gud är lite konstig han med ibland.
En tjej i min klass är fundamentalist vilket betyder att hon bokstavligt talat tror på det som står i bibeln. Jag anser att det är en sekt i norrland hon är med i, men det är vad jag tror. Hur som helst så är det väldigt spännande att hon lever ett kristet liv med bordsbön, formalitet, ramar och kunskap. Medans vi lever ett mer levade, berörande outside-the-box liv. Ett liv där jag kort samanfattar det med att det handlar om att min lycka med Guds kärlek är oslagbar tillsammans. Då det handlar om att leva såsom Jesus hade önskat att vi skulle leva.
Inom hennes förbund handlar det mer om att enligt bibeln, på egen hand göra såsom Gud gjorde och har gjort. (Läs GT och förstå min oro). Först dissade jag hennes förbund helt. Sen tog jag en tankeställare och undrade vad som egentligen skulle vara rätt?
Lyssnade sedan till mitt egna ord som sa att Så länge du uppfyller dina drömmar som gör dig lycklig, med omsorg för allmänheten, så är Gud nöjd och glad!

Skype

Skype är en bra uppfinning! Väldigt kul att sitta och samtala lite med goda vänner. Just nu är det Chrille och Gabbe som spelar något spel, dem ropar konstigheter lite nu och då. Men det är rätt kul att lyssna iallafall.
Egentligen tänkte jag skriva ett argumenterande inlägg om religion. Konstig religion. Och så måste jag skriva två uppsatser och en engelska uppgift. Men här hamnade jag, med två skrikande killar i hörlurarna.
Gabbe och Chrille för ungefär ett år sedan :)

Ord som snurrar i mitt huvud

Kärlek
Hjälp
Vulkan
Stolthet
Tungt
Förebild
Uppsats
Los Angeles
Tack
Lava
Gud
Sova
Omöjligt
Svårt
Lycka
Problem
Barn
Framtid
Val



Livets stora gåta- Berätta

När man har varit med om något, något pinsamt, jobbigt, tungt, smärtsamt eller står inför ett jobbigt beslut, kan det vara svårt att berätta. Berätta om sina känslor, sina betungande stenar på hjärtat.
Tidigare i "Livets stora gåta" har jag skrivit om:
  1. Förlåta
  2. Glömma
  3. Älska
  4. Berätta (nu)
Kanske är det så det är. Jag tänker ur två vinklar, Kärlek och Prövningar. I Kärleken kanske du måste förlåta dig själv om du fallit för "fel" person. Glömma det, våga älska och faktiskt berätta det. Det som faktiskt någon annan behöver veta för att kunna dela med dig.
I andra fall kanske det handlar om att lätta på trycket, släppa en sten. Berätta den hamska sanningen för någon som kan lyssna och dela känslan.
En sak som är fantastiskt bra med Gud är att du kan öva på honom. Du kan berätta för honom först. Hur illa det än är så vet han redan, han svimmar inte, jag lovar. Om du har nära till en skog eller nått ställe där det inte är folk så är det faktiskt okej att tänka högt. Säga vad du behöver säga, ingen mer än Gud hör.
Vissa saker måste ut, vissa mår bäst av att stanna. Men något som alltid MÅSTE ut när det känner att det vill är tårarna. Tänk dig känslan av att vara akut kissnödig eller den irriterande känslan av att behöva nysa men nysen kommer aldrig. Och så slår du ihop de där känslorna. Då måste du båder kissa och nysa, eller hur? Så är det att behöva gråta. Och det är mer än okej! Det är lika naturligt som att kissa eller nysa. Och att börja gråta när det handlar om att prata om känslor, det hör nästan till tycker jag.
Våga Berätta och Våga Gråta!

Trött!

Trött tjej här nu. Igår kväll var vi ett gäng som åkte till örbyhus för filmkväll/natt. Det blev inte så mycket film, mest prat. Sanning och konka som när vi var små, lite fniss, mys och övertrötthet. Lite sömn och promenader. Men mycket bra! Tackar er underbara för en härlig helg! PUSS!

Gammal frid

Under tiden som du läser resten kan du lyssna på denna underbara låt: http://www.youtube.com/watch?v=fNNhX48TRYA Blir rörd varje gång jag hör det för den påminner mig om mitt dop.
Nu på kvällningen så har jag, tillsammans med min familj, mormor och morfar samt farmor och farfar varit hos en tant och fikat och spelat lite spel. Trevligt och lärorikt. Jag tänkte att det skulle väl passa att sticka under tiden, så jag tog med min stickning (som jag inte vet vad det ska bli än).
Här sitter jag med min stickning i min riktiga (!) gammelfarmors gamla gungstol som är cirkus 150år. Det kändes väldigt härligt och speciellt. Framför allt eftersom att Ester som hon hette dog för ungefär 80år sedan.
Det är för tillfället något fel på våran kamera så nu KAN jag inte fota mer än med mobilen (och ni ser ju hur det blir..) så nu är jag inte bara lat... ;)

Tips

Såhär nu när skolan kommit igång kan det vara skönt med en liten tänkvärd, uppmuntrande eller väglednade strof. Och vart finns det bättre meningar än i Bibeln?
http://www.borgenkyrkan.se/ har "dagens bibelord" på hemsidan, om du bläddrar ned en bit. Det tar ungefär 10-30 sekunder att läsa så du hinner även om du har bråttom. Kanske på bussen eller i bilen eller bara innan du somnar på kvällen. Det går att ladda ned till mobilen om jag inte vet fel och du kan få sms varje dag. Läs, tänk, gråt, skrik, tacka, be, läs. Amen
Saknar solen, värmen och den genuina lyckan sommaren ger.

På den gamla goda tiden

Gamla tant Malin tänker tillbaka till den tiden då hon var ung. Ung och dum, men egentligen mer oförståndig. Men på den tiden då man inte bekymrade sig så mycket. Då 18.00 var den viktigaste tiden på dygnet för då började bolibompa med alla dess gobitar. Alla härliga minnen.
Gösta och Doris <3

Morgan Freeman as God

Filmen "En dag i livet" började nyss och en av de första skådeslpelarna jag ser är Morgan Freeman. Morgan Freeman är han som spelar Gud i Bruce och Evan- filmerna. En bild kanske säger mer...
Han har liksom förstört min Gudsbild. Eller egentligen inte, bara på sätt och vis. Jag förknippar alltid honom med Gud. Gud är liksom tre delar (ganska logiskt) "Mannen på molnet", Morgan Freeman och Jesus (långt hår, skägg.. ah klassiska bilden). Det är faktiskt ganska skönt att ha en så jordnära bild av Gud som Morgan. Och eftersom att ingen vet hur Gud "egentligen" ser ut så kan vi ha vilka bilder som helst av Honom. Någon som känns bra, trygg och kärleksfull. Men jag tror också att Gud är så obeskrivligt stor och fantastisk att vi inte kan beskriva det, på så sätt får jag ihop det med att ha tre bilder av Gud, fast det är samma Gud. Han är bara så enormt stor.
Har du tänkt på vad du har för bild av Gud?

Vote!

Ruthie i sjunde himlen om presidentvalet: Om vi barn fick rösta i valet skulle världen se annorlunda ut. Jag tror den skulle vara bättre. Barn skulle ge alla barn mat, utbildning och en trygg uppväxtmiljö. För det är de dem lever i, de dem har koll på, de som betyder något för dem. Dom är framtiden!
Väldigt bra sagt tycker jag. Barn tänker på dem själva men också på andra barn i världen som inte har något att säga till om. Barn är smartare än vi tror.

Kärlek?

Alice ligger i sin säng och bläddrar i skolkatalogerna för att hitta en kille till mig. Jag ropar åt henne att alla är för små i min katalog (för lite män iaf). Hon tipsar om hennes katalog (med elever i samma ålder) och jag suckar. Hon tappar hoppet och ger mig i uppdrag att hitta nån åt henne istället. "..en som är snygg också, SNYGG ska han va!" ropar hon och nu sitter vi med varsin skolkatalog för att hitta nån att para ihop den andre med.
Är det någon vänlig själ som kan svara på min fråga; Hur blev hon såhär? När blev min 7åriga lillasyster min matchmaker? Får nog anställa henne till listan... ;)

Perfekt

Jag har tänkt på att man hör "ingen är perfekt" ganska ofta. Egentligen lite för ofta kan jag tycka. Visst kan det vara skönt att veta att andra också gör misstag när man själv gjort ett, men faktum är att det var nog perfekt ändå.
Jag ska inte säga att livet är som en bra film, (när jag säger bra film är det ett lyckligt slut) men nästan så. För hur våra liv egentligen slutar så hamnar vi i lyckan. Kanske känner vi saknaden till våra kära på jorden.
Men då du känner den, då är du i lyckan, den sanna.
För mig innebär inte perfekt felfri, utan då jag och Gud är överens. Såsom jag vill ha det och det som är bäst för mig. En kompromiss fast 200%
Inte lite av varje utan mycket av allt -Media markt reklamen.


För mig, är du perfekt

Bara för att det gick så bra för mig...

Poängställningen hos familjen Fritzon när vi avslutar dagens mah jong (2 omgångar):
Malin: 616p
Irene: 22p
Alice: 46p
Sune: 84p
Skum känsla att ha turen på sin sida när det går nedåt i början. Men så är livet. När du tror du fallit är du i himlen!

Strong

Min lillasyster är rikitgt biff. Hon är sju, åtta i april. Ser ut ungefär som mig fast lite mindre och med kortare hår. Jag väger 21kilo mer än henne och (hör och häpna) hon löft upp mig på ryggen igår och gick iväg (med mig på ryggen) tills hon föll ihop skratt. Och där satt jag och var liksom försvarslös. Det spelar ingen roll hur mycket jag trycker mig själv mot marken för hon lyfter ändå. Fattar ni hur sjukt det är? Där har ni något att skratta åt ett tag iallafall.

Den här bilden har hon tagit helt själv med min telefon fast hon inte fick (därav kvalitén..) så den bjuder hon på! ;)

Du kan så mycket mer än du tror!

Till dig som läser det här vill jag bara säga: Du är så mycket starkare än du tror. Och när styrkan sviktar finns livlinan. Famnen som bär dig finns precis vid din sida. Jesus lämnar Dig aldrig!

SVAR!

En tjej som behöver höra en åsikt.. om TACK JESUS!:
Hej, vet inte riktigt varför jag skriver det här men kände att jag ville. Jag är själv kristen men jag gillar inte kyrkan. Konstigt? Ja det är det. Men jag har aldrig haft problem med kyrkan förut. Men efter att min lilla syster dog och när tre till personer i min släkt dog blev det så att jag spendera ganska mycket tid i kyrkan. Och därefter har jag bara tänkt på kyrkan som sorg och tårar vilket gjorde att varje gång jag går in i en kyrka så stannar mitt hjärta till och jag vill bara springa därifrån. Jag mådde väldigt dåligt och min hat till kristendomen växte mer, det kändes som jag skrek rakt ut men varför hjälpte inte Gud mig som alla säger att han ska hjälpa. Det kändes som alla svek mig </3

Jag hoppas verkligen att dom kommer/vilja svara på den har kommentaren, så jag kanske kan börja gilla kyrkan igen. Du kanske tänker " vad ska jag svara på?" det är svårt att svara på, men jag skulle bli riktigt glad om du försökte svara. <3


Hej! Modigt att du vill dela med dig av vad du känner! Självklart svarar jag och hoppas det ska hjälpa dig något. Anledningen till att svaret kommer idag är att jag bett en kompis läsa din kommentar och hjälpa mig med svaret.

Vi tycker inte alls det är konstigt att du inte gillar kyrkan och förknippar kyrkan med just jobbig sorg och ledsamhet.
Men jag säger ändå be, bönen är den huvudsakliga lösningen. Om du har en hemförsamling eller en kyrka som du brukat vara i, ta med dina kommpisar dit om det är någon tonårsverksamhet eller nått annat kul. Som Linda säger så kan de första gångerna bli jobbiga men ditt hjärta komner inte stanna. Och du kommer att få stor nytta av det framöver.
Linda säger även såhär:
Gud gör bara gott. Allt som sker utanför godhetens ramar är orsakat av någonting syndfullt, orsakat av ONDSKAN. Men jag vet hur övergiven man känner sig när man går igenom en tuff period och Gud tycks vara obefintlig. Det är många gånger jag känt att Gud flytt från mig när jag behövt honom som mest. Men när jag klarat mig igenom tuffa perioder i livet och kommit ut tusen gånger starkare så har jag kunnat se tillbaka på mig själv och den smärta jag genomgått. Och där mitt i allt kaos, mitt i all smärta och sorg så har Gud existerat och verkat.
Gud är alltid med dig. Han är inte bara med dig ibland. Han är inte bara med dig när du är glad och mår bra. Han är framförallt med dig då du mår som sämst. Var inte rädd för att konfrontera Gud. Fråga vart han håller hus. Bli arg. Gud tål det.
Jag tycker det är otroligt svårt att förstå Gud och se vad han svarar. Det kan vara av den enkla anledningen att svaret inte är som jag vill och då stirrar jag mig blind på det som jag vill att svaret ska vara, istället för att se vad han faktiskt har att säga. Så jag vill råda dig att försöka öppna upp och se vad Gud har att säga dig. 

Du får hemskt gärna maila mig om det är något mer. 
Jag hjälper gärna till och kan jag inte så frågar jag nån som kan om hjälp! 
Min mail är
[email protected]
Jag ber för dig och önkar dig stort lycka till!

TACK JESUS!

Handen på hjärtat, jag är rätt dum egentligen. Jag har väldigt svårt att förstå saker som jag inte har erfarenhet av om det inte känns nädvändigt. Alltså att tex inte våga prata inför folk. Jag ser ingen svårighet med det och jag ser det inte som något negativt att kunna göra det, därför har jag väldigt svårt att förstå folk som inte kan stå upp och prata inför andra människor.
Jag lever ett liv som många människor har svårt att förstå. Jag är kristen. Många tycker det säger allt, jag måste engagera mig i saker och vara en perfekt och duktig liten flicka. Att jag är engagerad kan nog ingen säga emot, för det är jag och det tycker jag om att vara. Men jag är långt ifrån perfekt, ojojoj så långt jag har dit. Som att simma runt jorden i kvicksand.
Många har nog ganska svårt att förstå hur jag kan vilja spendera min tid i kyrkan. Men jag skulle vilja ställa frågan tvärt om. Hur kan du inte vilja spendera din tid i kyrkan?
Om du läser min blogg i en månad och fortfarande tycker kyrkan verkar som ett vansinnes ställe där alla har tråkigt, så ska jag sluta blogga.
Jag har svårt att förstå hur en människa inte kan tro på Jesus. Eller nej, det har jag också. Jag har svårt att tro, att tro för mig är som att gå runt i en ring och undra som det finns nått hörn. Gud är mer en vet än en tro för mig. Jag liksom vet i hjärtat. Hur arg jag än är på Gud kan jag inte minnas en enda kväll jag somnat utan att be. Det går liksom inte, för jag vet. Det är som att sitta bredvid sin bäsa kompis med världens nyhet och inte berätta. Det är ju bara galet. Så när jag är så säker, när så många andra är så säkra undrar jag varför är inte du så säker?
Nu på kvällen har jag varit på UR-möte. Det är ungdomsstyrelsen i kyrkan som träffas och beslutar saker och sånt. Idag utvärderade vi 2011 och lag upp en liten plan inför 2012. Sen gick vi och åt tillsammans och vi har skrattat så tårarna sprutat på oss. HELT seriöst utan att överdriva, tårarna sprutade. Det är underbart. Fantastiskt underbart. Jag undrar vad jag gjort som förtjänat allt de här goda?

Gilla!

Gå in och gilla facebooksidorna You're Perfect in my eyes och För mig, är du perfekt väldigt fina statusar därifrån.
Eftersom att jag är typ världens mest otekniska människa så lyckas jag varken klippa eller förstora bilden något.
Erkänner att jag inte ens lyckades ta bilden själv. Tur att jag har Richard som är teknisk! 
Ni får helt enkelt stå ut med att nästan se vad det står. Men det står iallafall "skäms inte för din utsida, det är så du är skapad. Men skäms för din insida, för den kan du styra." Del ett är det jag gillar. Att man inte ska skämmas för sin utsida, för det är så du är skapad. Sen behöver du ju inte skämmas för din insida heller. Men den utvecklar du varje dag och det är inget onaturligt att förbättra den, ingen är perfekt så alla kan faktiskt göra det. Även om du och jag är grymma precis som vi är så kan vi bli grymmare ändå!

Käre Gud...

Det känns som mars här hemma. Det regnar, lite smått is och slask i nått hörn på åkern. Ingen vidare kyla eller halka. Och inne sitter jag och kolla på mina julprydnader. Erkänner att även fast jag verkligen gillar julpynt och sånt så känns det patetiskt. Tomtar i slutet av mars, ah det säger väl allt.
Som krydda på köttet (som Jocke skulle sagt) så är lägerbakisen på topp. Mina vader värker så jag kan inte gå ordentligt utan att det gör ont (otränad på disco). Jag saknar alla fina vänner så otroligt mycket. Det mysiga hänget i moderkakan, de goa gudstjänsterna, ljudnivån och all glädje och kärlek. Men vad vore glädjen på lägren om det inte var lite tråkigare hemma? Nej, livet är fantastiskt ändå! Gud är god, halleluja!
---------------------------------------------------------
Jag vill sända en bön för de döda och dess anhöriga i malmö.
Hjälp dem finna lycka och glädje i sorgen. Ge dem hopp.
Var med polis och åklagare i jakten på gärningsmännen. 
Var också med och hitta den försvunne mannen i Uppsala. Snälla låt polisen finna honom
om han inte längre är vid liv och låt ingen stackars civilperson se det hemska. 
Hjälp alla människor se anledningen till dessa brott och hitta en väg att förebygga dem framöver.
AMEN

TFC- bilder

Häng i moderkakan

Liveband
Projektkör
Cissi, jag och Lisette på nyårsafton
Utförsöljning av scjhillbyxor
Som Fia visar - toppenläger!
Alla bilderna är tagna med Elsas kamera av olika personer.

Ett svar

Om det är något som står ivägen. Någon som tynger. Något som är obesvarligt eller någon som är jobbigt så har jag svaret.
Det som inte går att besvara, det som går att besvara har samma svar. Gud. Han finner en väg åt Dig. Han kan lösa allt, kanske inte såsom du vill, utan såsom det är bäst. Våga lämna ditt liv i Herrens händer. Han leder dig den rätta vägen.

Ba da dam dam, ba da da dam dam.

110 personer i världen har gått efter samma program som jag har de senaste dagarna. 110 lyckliga och fantastiska människor och Gud har förgyllt min vecka. Härliga sjövik tog emot oss och vi har tillsammans och med Gud avslutat ett år och påbörjat ett nytt på bästa sättet ever, kramas. I en ring kring en eld och facklor stod vi alla och inväntade det nya året, 2012. När raketerna från byn smällde som värst var vi alla i full gång med att krama varandra och rå om varann ordentligt. Den glädjen, den kärleken, den Guden är helt obeskrivlig. Det finns inget vackrare och bättre än ett nyårsläger med underbara människor som alla har en sak gemensamt; GUD.
Ps Under lägret har jag fotat lite med Elsas kamera och så fort hon har lagt upp bilderna som hon har på kameran på facebook ska jag lägga ut en del här också. Lovar. Kramar <3
Ps2 om ni inte fattade det så är melodin till rubriken "the final countdown" ;)