Hejdå

Efter nästan tre år i bloggvärlden har jag beslutat mig för att ge upp detta. Jag är inte samma människa som för tre år sedan, vilket förhoppningsvis är positivt. Denna webbplats innehåller både tänkvärda, roliga, tråkiga och mycket pinsamma saker och som med så mycket annat måste man rensa ibland. Därför är det dags att gå vidare och tacka för den här tiden. Kanske kommer jag en vacker dag att börja skriva igen, vem vet? Så länge så hittar ni @frokenFritzon på både twitter och instagram. Mitt sista inlägg här på bloggen avslutar jag med en bild på framtiden. 
 

Elin & John

Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken.


Lyckan att få sitta på första bänken på höger sida framme i Borgenkyrkan den 7/6-13 är obeskrivlig. Att få se detta underbara par avge sina löften för varandra och säga "ja" är något jag aldrig kommer glömma. 

Bröllopsstöket har hållit på ett tag. Först spännande tankar och ideer, sedan bokning, bakning, dukning, blomsterfixning och massor av andra saker som ska fixas till ett bröllop. Jag har egentligen inte varit med så mycket men fotograferingen låg under mitt ansvar, min vän Clara kom och fotograferade i bruket. Denna bild nedan är tagen av Eva som följde med med sin kamera:

Ett vackert brudpar på en otroligt vacker dag. Vädret var på vår sida och allt gick som det skulle.
Tack för en fantastisk dag Herr och Fru Kleveholt!