Livet med influensan!

Jag slipper ju ställa klockan i alla fall!


Lika som bär

Farmor som ung. Att farfar blev fäst vid henne förvånar mig inte alls. Att han kallar henne för ängel och filmstjärna på gamla foton som detta gör mig däremot förvånad. Att hitta bilder på farmor och farfar som unga och nykära gör mig lycklig. Det är så fint. De är så fina.


Him

You make everyday worth to live. Without you I'm nothing.


Searching for...?

Jag känner mig orolig och lycklig på samma gång. Jag vet inte vad det är men kanske är det prestationsångest. usch. Känns som tusen saker jag skulle gjort 2012 men som inte är klara. Å andra sidan är jag så glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. 2013 har börjat på bästa tänkbara sätt men ändå är det något som saknas. Något jag inte kan sätta fingret på. Men nått är det, nått viktigt. 
 
 
Love is the beauty of the road
- Bears all things 
- Belives all things

Today I'm shining!


Min Gud

James Bond, Tarzan, Crocodile dundee, Morgan Freeman och Ernst Kirchsteiger. OMG är typ det enda jag kan säga. Slå ihop dem och där har vi honom. Karlarnas Karl - Daddy cool. 

Att förstå

ibland är det så himla svårt att förstå vad som är rätt. Nu sitter jag här i min säng med nymålade naglar som ser fruktansvärda ut. Jag tänkte att jag ska nog läsa lite bibel för en gångs skull. Jag slog upp efesiebrevet men plötsligt kändes det väldigt tråkigt så jag stängde bibeln och tänkte att jag vill göra lite husdesigner istället, för det är kul. Men då funkar ju såklart inte internet. Då tänkte jag att det är ju klart att jag ska skriva på boken om mig själv nu när jag är sådär lagom trött och sitter med datorn uppe, utan internet. Men gissa vad?! Jo, då funkar inte word heller. istället börjar internet fungera och jag hamnade här. Backstage på frokenfritzon.blogg.se. VAD är då rätt? Bibel, design, blogg eller försenat skolarbete? Ibland är Gud bara för mycket Gud och för lite människa. Bli lite konkret tack! k

2012 - milstolpar

Januari 
Året börjades med nyårsläger på sjövik, bästa sättet att börja året! 
 
Februari

Haircut. Vågat nog blev håret axelkort och det blev lite av ett nytt liv. Eller ja, utseendemässigt i alla fall. 
 
Mars
Våga välja väg! Den underbaraste ungdomshelgen som finns! På bilden ser ni Josefine Arenius som höll en grym föreläsning.Förövrigt ska hon ha barn i år (!) 
 
April
Riksstamma i vännäs. Fantastiskt!
 
 
Maj
Den månaden som gjorde störst förändring i mitt liv. Datumet var 26 och mannen klev in i mitt liv och förgyllde resten av året och förhoppningsvis många år till. Annat viktigt var konfaläger och Lindas dop! 
 
Juni
Scoutläger, bröllop,födelsedag, tonårsläger, midsommar, skolavslutning med bal. Ja, och släppning av bomben.
 
Juli
Chilling. En månad som mest bara var himla skön. 
 
Augusti
Ny klass, ny skola, nya möjligheter. HEJ! 
 
September

Just being with myself! Husvakt för andra gången, en lite övning till eget boende. 
 
Oktober
Vad gjorde jag egentligen i Oktober?
 
November
Lärde mig se världen på ett bättre sätt (och tv-texten)
 
December
Jul och nyår och halleluja!
 
 
TACK FÖR ETT UNDERBART ÅR! 
 

Farsan

En glädjens vecka på sjöviks folkhögskola med region mitts underbaraste ungdomar. Ett infirande av det nya året, 2013 (!), spännande läsning av Bibeln, intressanta gudstjänster med ös, lugn och harmoni. En gemenskap som är obeskrivlig och ett disco som fullkomligt saknade luft. Jag är full. Full av lycka, kärlek och ande. TACK!