Ett år

För exakt ett år sedan cyklade Jag tillsammans med Mia och Emma, grabbarna och några fler scouter från ett ställe (som jag tappat namnet på) som ligger 2,5mil från Tierp till Hedesunda och ö-gården. Under färden och när vi kommit fram till gården skapades listan.
Listan är en lista bestående av 11par (för tillfället), ett par pär nummer. Meningen är då att den 6pers stora styrelsen ska hjälpa till att para ihop dessa två personer.
Listan har gjort sin egna lilla framgång och styrelsen jobbar för fullt med vissa fall och knappt alls med andra. Höjdpunkten har varit när något par "på riktigt" blivit ett par och glädjen varit stor.
Ett helt år har vi Jag nu jobbat med Listan och alla skrivningar och firar med att sammanställa alla tidigare nummer i datordokument eller på papper.
Om du råkar ha något förslag på folk som borde paras ihop så hör av dig via sluten komunikation (kan man säga så?) till styrelsen Malin Fritzon, Sofia Edén eller Linda Dahl. Linda som förövrigt har namnsdag idag så stort GRATTIS till dig! Och givetvis till alla andra som delar hennes fina namn Linda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback